Op Dinsdag 7 september, werd de laatste uitwisseling van dit jaar gespeeld bij het Regthuys.

Onder werkelijk uitstekende omstandigheden, volop zon en een heerlijke maar voor senioren misschien wat warm, werden de spelers door de wedstrijdleiding ontvangen met een kopje koffie met een lekkere koffiebroodje. De indeling was al bekend dus de kaarten werden uitgereikt. Ook werden de bijzondere verrichtingen aan de spelers doorgegeven.

De afslag eerste flight was klokslag 11:34 uur.  De wedstrijd was begonnen, de druk zat bij de spelers van het Regthuys, zij moesten een achterstand van maar liefst 71 punten zien weg te poetsen. Anneke Wiering had werkelijk alles gedaan wat mogelijk was om het ons zo moeilijk mogelijk te maken. Door de flightindeling was er handig ingespeeld op zoveel mogelijk punten te scoren voor het Regthuys..

Na invoering van de scores na afloop van de wedstrijd bleek dat deze indeling er voor heeft gezorgd dat de Golfvereniging Regthuis deze wedstrijd heeft gewonnen met een voorsprong van 26 punten. Totaal punten, Het Regthuys 458 en De Koggen 432.   Dat was uiteindelijk niet voldoende om deze uitwisseling te winnen. De wisselbeker gaat dus mee Spierdijk.

Hierbij de totale resultaten van deze wedstrijd;

Golfvereniging Regthuys;

1e  Peter van Etten    2e Lotty Hageman-Out      3e Cees Schaap

Golfvereniging De Koggen;

1e Jan de Vries           2e Rinie Scheele                    3e  Ron Romkes

Bijzondere Verrichtingen;

Tweary hole 6 tulp  Peter van Etten ( Regthyus), Neary hole 7 Tulp Hein Dekker ( De Koggen ), Neary hole 2 Dijk Jan de Vries ( De Koggen), Neary hole 7 Dijk Piet Doesburg ( Regthuys ) en Tweary hole 9 Dijk Piet den Dulk ( De Koggen ).

Dit was de laatste uitwisseling van dit jaar, ik wil graag mijn dank uitspreken aan De golfbaan en Brasserie Spierdijk en de Golfvereniging De Koggen, die hebben meegewerkt om deze uitwisselingen in een zeer korte tijd mogelijk te maken.  De wedstrijdleiding bedankt extra de leden van golfvereniging De Koggen. Deze leden hebben uiteindelijk ervoor gezorgd dat deze wedstrijden gespeeld konden worden.

Jan de Vries