6 september mochten we aantreden bij  het Regthuys voor de uitwisselings wedstrijd. We werden ontvangen met koffie en een heerlijke muffin, na kennis gemaakt te hebben met mijn flightgenoten gingen we op pad. Net als bij de wedstrijd in Spierdijk was het prima golfweer zon, een lekker windje en ondanks de droogte lag de baan er perfect bij. We starten op de Dijklus en in een gezellige flight liepen we de eerste negen in een goed rondje. Onderweg kwam er nog een buggy langs om ons te verwennen met een kleine koele muffin, dat doen ze goed bij het Regthuys!
Voor de Tulpenlus had ik toch maar een buggy gereserveerd, het zou warm worden en daar kan ik de laatste tijd (leeftijd denk) niet zo goed meer tegen. En het hielp, want ik had 21 punten op dit parcours, zelfs mijn putjes vielen, de dames van Spierdijk weten wel dat goed putten voor mij nogal moeizaam gaat. Na de sportieve en gezellige wedstrijd, nagezeten met mijn flightgenoten Jaap, Pieter en Ria. Bij de prijsuitreiking werden we nogal genoemd, Ria had een birdie, Pieter won de neary en ik werd eerste bij Spierdijk met 35 punten. En bij de prijsuitreiking bleek dat Spierdijk uiteindelijk de winnaar was en mocht Jan de beker meenemen. Organisatoren Jan, Marian, Renee, Jaap en Anneke, bedankt voor deze twee prachtige dagen, prima georganiseerd! Ook beide golfbanen bedankt, goede ontvangst, mooie banen en lekker gegeten!

Coby Blokker