Op woensdag 18 augustus was de uitwisseling De Koggen / De Noord Hollandse Golfclub.

Het was bewolkt maar droog en dat bleef dat ook gedurende de gehele wedstrijd.

Rond 10:30 uur kwamen de gasten van sluispolder en spelers van Spierdijk binnen bij de brasserie.

Bij de wedstrijdtafel werden alle spelers welkom geheten en werden de kaarten uitgereikt. De gasten kregen een geluksballetje met het logo van golfclub de Koggen.  Onder het genot van een kopje koffie werden snel de herinneringen opgehaald van afgelopen ontmoeting. 

Rond 11:15 uur werd aan de spelers medegedeeld waar de bijzondere verrichtingen uitgevoerd moesten worden. Tweary op hole 2 voor zowel de dames als de heren en de longest drive op hole 6 deze wel apart dus heren en dames van geel en dames rood.  De eerste flights voor de wedstrijd maakten zich gereed voor de afslag, meerdere spelers maakten nog gebruik om op de drivingrange een balletje te slaan.  Dank hierbij aan Frank Braas die ervoor zorgde dat er voldoende mandjes met ballen waren. Deze waren ter beschikking gesteld door de Baan.

Dan de uitslagen;

Bijzondere verrichtingen;

Dames en heren tweary op hole 2,  Ger Hartgers van DNHG.

Dames longest drive op hole 6 ( rood ), Jennifer Wolf De Koggen.

Heren / dames longest drive op hole 6 ( geel ) Ron Romkes De Koggen.

Dan de dagwinnaars; 

Mooie derde plaats voor Ron Romkes ( Spierdijk ) met 38 punten.

Een gedeelde tweede plaats voor Leo Spieker ( Spierdijk ) en Bruce van Trotsenburg ( DNHG ) met een totaal van 39 punten.

De eerste plaats werd een familie aangelegenheid,  Ans Groot en Fons Dekker behaalden het prachtige totaal van 40 punten en kregen uit handen van de wedstrijdleiding een voucher aangeboden door de Brasserie / Baan.

De totaal uitslag van deze ontmoeting was als volgt;

Golfclub Sluispolder een totaal van  493 punten, Golfbaan De Koggen een totaal van 514.

Deze uitwisseling Spierdijk / Sluispolder is door gewonnen door golfclub De Koggen.

De totale uitslag van de uitwisseling over 2 dagen.

Sluispolder behaalden in totaal 970 punten en De Koggen 949. De winnaar van de uitwisseling is dus Golfclub Sluispolder geworden. Van harte gefeliciteerd.

Dan een dankwoord aan de Golfbaan Spierdijkbaan voor de sponsering van de handicarts, de Brasserie Spierdijk voor het ter beschikking stellen van de eerste prijs voor de Dagwinnaar.

Aan alle deelnemers van de Noord Hollandse Golfclub werd een voucher uitgereikt ter beschikking gesteld door de Golfbaan Spierdijk met een leuke korting om nogmaals te komen spelen op Spierdijk.

Marion Vlaar bedankt voor haar ondersteuning in Golfgenius.