width=Woensdag een stormachtige avond beleefd met de golfers uit Winkel .
Het zou een hele mooie zonnige dag worden maar in Spierdijk was hier weinig van te merken.
Desondanks konden wij ons mannetje staan en versloegen wij na twee wedstrijden het Regthuys.
Vorige week gelijk gespeeld nu gemiddeld 13.14 en regthuys 12.26 stableford gehaald.
De beker nu 3x gewonnen dus deze blijft in ons clubhuis.
Winnaars Regthuys Pieter Sijtsma 19 punten, Evert van Buuringen 17 punten en Pete Stiel ook 17 punten.
Winnaars Spierdijk Marion Vlaar 19 punten, Peter Wusten 18 punten en Ans Groot 16 punten ( deze prijs ging naar Peter Buis omdat Ans alweer bij de Rotary moest aanschuiven)
Na de heerlijke daghap bereid door Carolien volgde de prijsuitreiking en gaat het Regthuys  er volgend jaar hard voor knokken om revanche te nemen heeft Anneke beloofd.
Al met al weer een leuke uitwisseling en kunnen wij als commissie weer tevreden achterover leunen.
Groet Ans en Marion
[us_gallery ids=”9684,9683,9682,9681,9680,9679″ columns=”3″]