weergodenNa een zeer regenachtige week hielden we ons hart vast hoe het weer dinsdag zou zijn. De weergoden waren ons toch weer goedgezind.

We gingen met een zonnetje op pad en we konden zelfs de koffie nuttigen op het terras. De start was keurig op tijd en ik zat met Rob v.d. Dobbelsteen en twee mannen van Alkmaar in flight 1. Dit was voor de mannen tevens de lastigste afslag wat de start niet makkelijk maakte.

De eerste negen holes speelde ik de sterren van de hemel. Mijn flightgenoten kwamen wat later op gang maar het had geen invloed op de gezelligheid tijdens de ronde. Na een korte regenbui en 4,5 uur later zaten we aan de borrel en koffie. We konden alle golfers binnen zien komen op hole 18 en de meeste kwamen goedgemutst van de baan af.

Nadat alle kaarten waren ingeleverd begonnen Joke en Peter aan de telling. Er was eigenlijk niet goed gescoord en dat kwam mede door de wat natte baan zodat er weinig rol was, (je moet toch een excuus vinden) maar de ballen op de greens rolden wel lekker.

De uitslag was als volgt :
Spierdijk 1 Ron Bezuur 29 punten
2 George Vlaar 28 punten
3 Marion Vlaar 28 punten

Alkmaar 1 Willem v.d. mark 33 punten
2 Peter Zuiderwijk 28 punten
3 Frits Verweel 28 punten

Spierdijk gemiddeld 23 en alkmaar 24.7. Dus we moeten op de thuisbaan nog even vlammen en dan kunnen we de beker in Spierdijk houden. We bleven met 20 mannen lekker eten en gingen moe en voldaan weer huiswaarts.

Groeten van Ans en Marion,

P.s. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de uitwisseling met Westwoud.