Prachtige weersomstandigheden, gezellige teams en alle dames “in the winning spirit”! Dinsdag 27 juni j.l. zag eruit om een fantastische dag te worden met 44 dames op de Golfbaan in Spierdijk, en dat werd het!

Een gezellige uitwisseling met de dames uit Heiloo werd voor mij de eerste overwinning in de golfsport. Dan te weten dat ik in eerste instantie niet mee wilde doen aangezien mijn zoon met vrouw en kinderen op bezoek zijn uit Singapore. Heb me toch laten overhalen in te schrijven en begon aan de flight met Lida Heddes en de dames uit Heiloo, te weten Corrie en Drieske.
Corrie en Drieske speelden zeer sterk en deden hun lage handicap eer aan. Corrie speelde zelfs “the longest drive”.
Het geluk wat ik normaal gesproken aan mijn golfmaatjes in dezelfde flight kan overbrengen was deze keer in onze handen. Lida en ik wisten te winnen met 25 punten. We hebben genoten van het gevoel van overwinning!
Ria en Coby, heel hartelijk dank voor de geslaagde golfdag met tevens een fantastische catering mede dankzij José met haar voortreffelijke tonijnsalade.

Op naar nog vele gezellige, sportieve en geslaagde dagen op de golfbaan,

Sportieve groet,

Thea Waardenburg