Golfen in Heiloo
Vandaag hebben wij, de dames van Spierdijk gespeeld in Heiloo. We waren met 16 dames aanwezig. Om 9 uur werden we ontvangen en kregen onze kaarten met consumptiebon. Om 10 uur gingen we van start voor een 9 holes shot gun wedstrijd. We speelden best bal, twee tegen twee.
De Spierdijkers waren ingedeeld bij de dames van Heiloo. Ik ging van start met Wilma, Christien en mijn maat Drieske. Het was heel gezellig en het ging goed met ons alle vier. Drieske maakte zelfs een birdy op hole acht. Heiloo is ongeveer hetzelfde type baan als Spierdijk, je slaat alleen iets meer over sloten halverwege de hole. En wat troffen we het met het weer, in het westen zagen we negen holes lang donkere luchten hangen, maar het begon pas echt te regenen toen we net binnen waren, wat een mazzel.
Na de wedstrijd hebben we nog een prima lunch gehad en toen kwam de prijsuitreiking en met 19 punten en door die birdy ontvingen Drieske en ik de eerste prijs.
Alles bij elkaar een heel geslaagde dag en we nodigen hierbij Heiloo van harte uit om het volgend jaar weer bij ons in Spierdijk te spelen.
Coby Blokker