width=Op dinsdag 27 juni is de jaarlijkse uitwisseling van onze dames met de dames van Heiloo. Het is dit keer in Spierdijk. Om 9 uur ontvangen we de speelsters uit Heiloo en de start is om 10 uur. Het is een shotgunwedstrijd over 9 holes. We spelen best bal twee tegen twee. De beste stableford score wordt genoteerd. We waren vorig jaar in Heiloo met 18 dames, we werden ingedeeld bij de dames van Heiloo. Het zou leuk zijn als we er dit jaar een echte wedstrijd van zouden kunnen maken. Dus twee dames van Spierdijk tegen twee dames van Heiloo. Maximaal kunnen er dan 22 Koggense ladies inschrijven. Na de wedstrijd hebben we nog een lunch. Kom op dames, schrijf je in, het is altijd een sportieve en gezellige dag.
Wedstrijdleiding Ria Bresser en Coby Blokker