Op woensdag 1 juni 2002 was weer de uitwisseling tussen Gc De Koggen en Gc Spaarnwoude.

De ontvangst was vanaf 10.30 uur, de gasten werden ontvangen met een kopje koffie/ thee met een lekkere plak krentenmik of suikerbrood. Rond 11: 00 uur waren alle 32 spelers aanwezig en werden alle hartelijk welkom geheten namens, De baan Spierdijk, De Brasserie en de Gc De Koggen.

Na een korte uitleg op welke holes de bijzondere verrichtingen gespeeld moesten worden, longest voor heren en dames op hole 7 en de tweary op hole 5, konden de spelers niet wachten om af te slaan. Het was voortreffelijk golfweer, heerlijk zonnetje en beetje wind, het was dus een feestje om 18 holes te spelen, de baan lag er voortreffelijk bij hulde voor de greenkeepers.

Omstreeks 17:30 uur waren alle spelers weer terug in de Brasserie waar onder het genot van een drankje en een bittergarnituur de wedstrijd kort door de spelers besproken werd, belangrijker waren toch wel de onderlinge kontakten, vele spelers doen al jaren mee met de uitwisselingen.

Rond 18:00 uur werd het buffet geopend en konden de spelers hun borden vullen met stokbrood met kruidenboter, nasi, saté, kipketjap, kipdrumsticks en patat en salade. Dit buffet was voortreffelijk
verzorgd door Carolien en haar crew.

Na afloop van de maaltijd was het tijd voor de prijsuitreiking.
Eerst de bijzondere verrichtingen; dit was goed voor een balletje.
De tweary op hole 5 voor dames en heren, Jan de Vries van Gc De Koggen.
De longest op hole 7 voor dames, Marga de Wit van Gc Spaarnwoude.
De Longest op hole 7 voor Heren, Hein Dekker van Gc De Koggen.
Dan de stableford punten;
Winnaar bij de gasten van Spaarnwoude, Paul Termote met 33 punten.
Winnaar bij Golfclub De Koggen, Els Tromp met 33 punten.
Derde prijs ging naar Spaarnwoude, Adri van der Sar met 32 punten.
Alle winnaars kregen een heerlijke fles wijn.

Dan de uitslag van deze uitwisseling, Golfclub De Koggen heeft een totaal van 452 punten en Golfclub Spaarnwoude 415. De winnaar van deze eerste wedstrijd is dus De Koggen.

Dan nog een dankwoord aan de Baan voor het sponseren van de golfkarren en het gebruik van de Driving Range. Ook de verzorging en ontvangst door de Brasserie was goed verzorgd.

Namens Jan de Vries, Rene Witteveen en Marian de Vries.