width=Spannend………. niet van te voren weten welke holes wel en welke niet mee zullen tellen voor je eindscore.  De wedstrijdleiders Johan Venekamp en Peter Buis hebben het tot het allerlaatste moment spannend gehouden. José en Marjan mochten, nadat alle deelnemers binnen waren uit 9 lootjes er 3 trekken waarop de nummers van de “verborgen holes” stonden.  Het werden uiteindelijk hole 1, 3 en 8 die niet meetelden voor de eindscore. Helaas voor sommigen. Voor anderen juist heel gunstig.
Dus……..de gelukkige winnaar van de Grote “gouden” Haas: Frank Braas met een netto score van 13 punten. De tweede prijs (een kleiner haasje) was voor Ria Duijn met een score van 12 punten. Derde (nog kleiner haasje, maar wel met goud) met 11 punten: Jan Hogervorst. De aanmoedigingsprijs ging deze keer naar Cees Duijn.

Alle winnaars VAN HARTE GEFELICITEERD!

Al had het buiten wel ietsje lekkerder weer mogen zijn, binnen was het lekker warm en weer “bere”gezellig. Wedstrijdleiding bedankt!

Op naar het volgende evenement: de  SPIERDIJK CUP (1) op zondag 18 april. Daarover later meer……….