Behalve de normale Bakkerij Pater damesochtend werden na afloop van de wedstrijd ook de kampioenen van de (nog niet gesponsorde) dames wintercompetitie gehuldigd. En jullie raden het vast al: ik ben eerste geworden!! Hoe is dat mogelijk zullen jullie je afvragen. Nou ik heb van alle kanten hulp gehad dat kan ik jullie wel verzekeren.
Hannie Scholtes die tweede is geworden had de stand niet in de gaten gehouden en wist niet dat zij op de laatste dag nog maar 1 punt achter stond. Helaas voor Hannie bakte ze er niets van op de laatste winter dames ochtend.
Dan Ans Groot: 3e plek. Ook hier had ik weer hulp want jullie weten allemaal dat Ans in de flow zat rond die tijd, wat te denken van 24 stableford punten op 9 holes? Maar hier had ik zelfs het belangrijkste golforgaan op mijn hand: de NGF. De NGF zorgde ervoor dat Ans op de laatste dinsdagen competitie moest spelen en dat zij daardoor niet mee kon doen aan de damesochtend. Hartelijk dank NGF!!!
Verder had ik ook nog 3 Ted Troost klonen ingehuurd: Hennie van Oostende, Hennie Wüsten en Loes van der Wal die mij belangeloos en gratis (belangrijk!) hebben ondersteund. Toen het golfen bij mij een beetje minder werd, hebben zij me er doorheen gesleept. Bedankt meisjes!!!
Wat ik zelf dan heb gedaan zul je je afvragen. Wel, ik ben voldoende keer aanwezig geweest op de damesochtend om mee te dingen naar de hoofdprijs door regelmatig een acceptabele score neer te zetten en dat blijkt voldoende te zijn geweest.

Groetjes

Cock Stoop