width=Op zaterdag 10 augustus organiseren wij in samenwerking met  Golfbaan Spierdijk voor de 1e keer het Open Nachtgolf evenement. We willen 22.00 uur starten en u speelt met lichtgevende ballen. Alleen de omtrek van de greens wordt verlicht, dus dat wordt een uitdaging en een geheel nieuwe golf ervaring!.

.
Zowel de dames en heren spelen vanaf de blauwe teebox. Om veiligheidsredenen zijn alleen ijzers 5 en hoger toegestaan.

Het programma is als volgt:
21.00 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
22.00 uur +- Start 9 holes
00.30 uur Saté met brood bij terugkomst in het clubhuis

Inschrijven:
Iedereen met minimaal handicap 54 en/of baanpermissie mag meedoen met dit leuke evenement. De kosten voor leden bedragen € 27,50 per persoon en voor niet-leden € 42,50 per persoon. Deze kosten zijn inclusief:

* 9 holes greenfee (niet-leden)
* 3 lichtgevende ballen
* Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
* Iets lekkers in de baan
* Saté met brood na afloop

Niet-leden kunnen zich tot 7 augustus 15.00 uur inschrijven via info@golfbaanspierdijk.nl. Graag hierbij duidelijk uw naam, telefoonnummer en handicap vermelden. Leden van GCdeKoggen kunnen zich zoals gebruikelijk via de website inschrijven.

Uiteraard hopen wij op een grote opkomst en zien u graag op de late avond van zaterdag 10 augustus