Ik weet niet of Ans ze geteld heeft, maar ik schat dat zij vanmiddag zo’n 200 zoenen heeft gekregen. En het is dat Joyce er op hamert dat je tegenwoordig nog maar één zoen mag geven, anders waren het er zeker meer geworden. Ans was jarig en omdat je niet naar de leeftijd van een dame mag vragen heb ik het stiekem opgezocht in OGS. Ik zal het niet verklappen, maar ze is ouder dan ik en dat had ik niet verwacht (sommigen hebben de eeuwige jeugd).
Ans was net als ik en vele andere golfers naar de nieuwjaarsborrel van golfbaan Spierdijk gekomen. Even was ik bang dat de bediening iets te veel rekening had gehouden met de goede voornemens van de golfers (schaaltjes met worteltjes, komkommer, paprika en een verantwoord dipsausje stonden klaar) maar gelukkig vonden de bitterballen en biertjes weer snel hun weg.
Voor mij was dit een mooie gelegenheid om ons enig lid zonder e-mail de contributienota persoonlijk te overhandigen (quizvraag: wie is dat?).
En verder pak je hier en daar wat op. Zo hoorde ik dat het precies 53 minuten lopen is van De Goorn naar de golfbaan, dat Peter Wusten een autoriteit is op het gebied van sweepen, dat we er waarschijnlijk weer een paar sponsors bij hebben, dat Bob Gerritsen na zware onderhandelingen met Golf Only een trolley heeft aangeschaft, dat Jan Grooteman dit jaar waarschijnlijk de meeste vooruitgang gaat boeken, etc.
Al met al een zeer geslaagde middag en een stimulans om weer lekker te gaan golfen.

Guus