Vandaag begon ik met goede moed en zin aan onze wedstrijd tegen Almeerderhout. Ons team dit keer Henny, Hanny, Maudy, Coby (wat een y’s) Marian en Nine mochten spelen op de Kavel in de Beemster.
Het weer zag er goed uit, zonnig maar wel wind. En dat merkten we, windkracht 5/6 ging over de mooie polderbaan te keer. Opletten geblazen, er is veel water in de Kavel, dus bal tegen de wind slaan en de golfkarren verankeren.
Het was mijn eerste 18 holes wedstrijd weer en gelukkig viel het niet tegen. Gezellig en lekker gespeeld zowel in de enkel als de greensome met Nine.
Maar ja, het valt niet mee voor ons allemaal, we spelen tegen spelers die een handicap hebben die 10 keer lager is dan die van ons. Vorig jaar waren we allemaal ongeveer gelijk en kreeg je mooie en spannende wedstrijden, wat nu dus wel minder is.

Zoals altijd werden we goed ontvangen op de Kavel, koffie met wat lekkers, Beemsterkaasbroodje bij de turn, bitterballen bij de borrel. Prima gegeten, mocht je eens spelen en gaan eten op de Kavel neem dan de Thaisesoep, wat was dat lekker! Volgende week Ooghduyne, Julianedorp. We gaan zaterdag met het team en onze partners voorspelen, heel gezellig allemaal.

Coby Blokker