Een tijdje geleden verbaasden wij ons allemaal over Emile Ratelband die zijn leeftijd met 20 jaar wilde verlagen. Hij probeerde het eerst bij de burgerlijke stand en daarna bij de rechtbank maar kreeg overal nul op zijn rekest. Wijs geworden door al dit tumult is Erik Bark op zijn eigen manier bezig met zijn tweede jeugd. Geen gezeur dat hij met de jeugdwedstrijden wil meedoen of dat hij een contributienota wil ontvangen van een jeugdlid. Nee hoor, hij laat zijn clubs spreken, speelt als een jonge god en lijkt daarbij totaal geen last te hebben van de antibioticakuur die hij  ondergaat vanwege zijn jeugdpuistjes. Hij was vandaag dan ook de terechte winnaar: zeven parren en twee bogeys (18 punten).
De tweede plaats was eigenlijk voor Jan Schrekker maar Jan was al vertrokken vanwege een “walking dinner”. Waarschijnlijk is het voor Jan de eerst keer dat hij met dit fenomeen in aanmerking komt en heeft hij het niet zo goed begrepen. Jan, tijdens het eten loop je steeds van de ene locatie naar de andere en het is niet zo dat je eerst naar huis moet lopen voordat je kunt gaan eten (je had dan ook wel op de prijsuitreiking kunnen wachten). Afijn, Jan was weg en zo ging de tweede prijs naar Els Tromp die net voor manlief Wim eindigde (beiden 16 punten).
Voor de rest had wedstrijdleider Peter Buis het gemakkelijk, hij hoefde geen prijzen uit de delen voor de neary op 5 (of was het toch 2) of vogeltjes die getroffen werden.