title=
Een groot aantal leden van onze club deed afgelopen zaterdag mee aan de door de golfbaan georganiseerde wedstrijd ten bate van ‘Spieren voor Spieren’.

Zo vormden Barbara Wasch, George van der Velden en Rob van den Dobbelsteen een ijzersterke flight met de vertegenwoordiger van ‘Spieren voor Spieren’ Piet Schrijvers (zie foto met daarop ook baanmanager Ronald de Rooij). De voormalige doelman van onder meer het Nederlands elftal en Ajax beleefde – zei hij – ‘een heerlijke dag op een van de leukste banen waarop ik de laatste tijd heb gespeeld.’ Het feest voor Schrijvers (hcp 17) werd helemaal compleet toen hij ’s middags namens zijn stichting een cheque van ruim tweeduizend euro in ontvangst kon nemen.

Assistent baanmanager Mirella Beckers van de golfbaan: ‘Ik moet eerlijk zeggen, zo’n resultaat had ik aan het begin van de week niet verwacht. De mensen waren wat afwachtend. Maar vanaf donderdag begon het ineens te lopen en op zaterdagochtend was er bijna geen plek meer over. We hadden bijna honderd deelnemers. Vandaar dat prachtige resultaat. Mede dankzij de sponsors natuurlijk. Volgend jaar gaan we weer zoiets doen. En dan opnieuw voor het goede doel.’

Fotomap Spieren voor spieren