De damesochtend, gesponsord door Alkmaar Kozijnen voorspelde helaas regen en ja dan haken er dames af, of misschien toch andere drukte? Gelukkig toch nog 12 dames die de regen trotseerden. Plu, regenjas, hoedje, regenpak en daar gaan we de baan in.

Ik beperk me tot mijn flight met de beide Henny’s. De afslagen waren allemaal top en dan begint het voor de ene Henny wat minder en voor de ander wat beter. De regen speelt ons parten maar voor mij lijkt het niet zoveel invloed te hebben. Prachtige slagen en ook nog eens ver. Ik kan mijn geluk niet op. Kom maar op met de regen haha.

Met twee parren en 3 bogeys tikt het lekker aan en uiteindelijk met 20 punten van de baan. Els Tromp werd met 19 punten knap tweede en mijn flightgenoot Henny Wusten derde met 16 punten.

Flightgenoten bedankt en de wedstrijdleiding, deze keer Coby ook bedankt.  En met 2 balletjes rijker, ik heb er nl eentje weggegeven naar huis. Daar de tas, plu, hoedje, regenjas en schoenen in de bijkeuken neergezet wat een zooi puf puf.

Een golfgroet van Loes