width=Altijd al eens in Turkije willen golfen? In hartje winter. Als het hier ijzelt, hagelt en sneeuwt en daar het zonnetje de temperatuur opjaagt naar een graad of achttien? Dan hier is hier uw kans. John en Marjo Heemskerk organiseren van 14 tot en met 21 januari speciaal voor de leden van Golfclub ‘De Koggen’ een golftrip naar het Turkse Belek.

Schitterend vijfsterren hotel (Voyage Belek Golf & Spa, zie foto), vier dagen golfen op de mooiste 18-holes banen van Belek, waaronder de fameuze Montgomery-course om de hoek, kamers met zeezicht en alles inclusief, tot de alle drankjes (ook alcoholische) , ijsjes, pannenkoekjes, ontbijten, lunches en diners.

Prijs voor dit fraaie pakket, circa 630 euro per persoon (toeslag 1-persoonskamer 85 euro), vlucht inbegrepen. Vervoer golftas gratis, mits niet zwaarder dan 15 kilogram. Minimale deelneming: 16 personen, vol is vol. Inschrijven kan tot 5 september aanstaande.

John en Marjo zijn er al meerdere keren geweest. Kennen alle ins en outs en informeren u graag verder. Op de golfbaan, via johnmar_42@hotmail.com alsmede 072.5740619 en 06-27581199.