Bij de voetbal is het aan de orde van de dag. Voordat het contract bij een speler is afgelopen wordt er al volop met andere clubs onderhandeld over een transfer naar die nieuwe club. Bij het golf had ik er tot vandaag nog nooit van gehoord, maar wat is het geval?
Er zijn bij de golfbaan van Westwoud blijkbaar een aantal mensen die vrij regelmatig onze site lezen en daar nogal gecharmeerd van zijn. Ik ben nu door een van hen benaderd met de vraag of ik niet lid wil worden van golfbaan Westwoud. Ze bieden me zelfs een gratis lidmaatschap aan, als ik elke week maar een stukje op hun website zet.
Als echte Hollander heb ik even op hun website gekeken en een lidmaatschap kost daar €1195,- Dat zou betekenen dat ik voor elk stukje zo’n €23,- zou verdienen (1195 / 52 ). Het lijkt een heel mooi aanbod maar eigenlijk stelt het niet eens zoveel voor en wat valt er eigenlijk over de Westwoudse golfers te vertellen? Ik blijf dus nog maar een tijdje lid van de Koggen.