Ik denk dat elke deelnemer aan de herenmiddag (dat zijn er inmiddels 45) zich afvraagt waarom er de laatste weken geen bijzondere verrichtingen meer zijn. Omdat niemand daar over geïnformeerd wordt doen de wildste geruchten de ronde: zo zouden alle sancti adalberties door Cees S. himself zijn opgedronken of zou het touwtje van neary de rope door een gefrusteerde golfer weggegooid zijn.
Voor mij als reporter is het eigenlijk wel prettig, ik hoef niet meer op de einduitslag te wachten omdat de rest van de gegevens gewoon uit Golf Genius te halen zijn. Zo las ik op de site dat Wouter L. vandaag eerste is geworden met een prachtige 21 punten. Nou, als iemand het verdient is Wouter het wel, ik zag ‘m dinsdagmiddag in de stromende regen nog een oefenrondje lopen. Mooi, dat het gelijk resultaat oplevert. De tweede plaats was voor de king of bridge Johan V. (niet te verwarren met die andere Johan V.) met ook 21 punten. De derde prijs was tenslotte voor Jan de V. (zou dat niet Jan de F. moeten zijn) met 20 punten.
Ik heb ook nog even op Golf Genius gekeken naar de birdies. Vandaag lukte dat ondanks het prachtige zomerweer alleen Bart Z. (op hole 5).

Op de site van Golf Genius is ook de einduitslag van de zomercompetitie te lezen. Ik zie Cock B. en Jaap B. beide met 196 punten op de eerste plaats staan en weet eerlijk gezegd niet wat er bij een gelijke stand te gebeuren staat. Een goede reden om volgende week allemaal weer te komen, dan worden de prijzen uitgedeeld.

Guus