Afgelopen zomer sloeg in mijn driver aan flenters op hole 5. De stok brak en met een grote boog vloog de driver in de sloot. Nooit meer teruggevonden. Dus naar de winkel en snel een nieuwe gekocht. Hier begon de ellende. Ogenschijnlijk zag de driver van een gerenommeerd merk er knap uit. Maar bij iedere hole zette ik mijzelf op achterstand omdat de bal nimmer meer de goede richting op wilde, en als hij dat wel deed, dan niet verder dan 1 meter.
Vorige week waarschuwde iemand mij dat er op de heren middag 42 deelnemers zijn en als ik zo door ga ik 42ste kan worden. Au. Dat doet zeer.
2 weken geleden loop ik toevallig Kees van Kampen tegen het lijf die een driver had om te proberen van Tom Bleijendaal. “Mag ik ook eens?”, en vervolgens sla ik de bal keurig weg. Laat nu deze driver van hetzelfde merk zijn als mijn oorspronkelijke driver!!! Die heet dus nu Ton.
Vandaag met ‘Heren Heren’ de baan in en die driver . Alle afslagen correct weg. Uiteindelijk als winnaar van de middag uitgeroepen. Even werd het Jan Grooteman wit rond de neus. Hij was 2e geworden en ik liet mij ontvallen dat ik voor het bier ging, maar dat heb ik hem bespaard.
Ik denk dat ik die driver cadeau doe aan iemand die te vaak met de prijzen aan de haal gaat.

Groeten,

Ton Scholte