Vanmiddag de 18 holes wedstrijd van de herenmiddag gewonnen en omdat ik een korte speech heb gehouden zou ik eigenlijk geen stukkie hoeven te schrijven. Ik doe het echter wel omdat natuurlijk iedereen moet weten dat ik niet alleen vanmiddag heb gewonnen, maar dat ik de kampioen van de 18 holes competitie van de herenmiddag van 2018 ben geworden. Yehh…
Ik liep vandaag een mooie 36-er en dat was ruim voldoende om de afwezige Hein Dekker (hij voelde de bui natuurlijk al hangen) te passeren in het algemeen klassement. Hein werd nog wel tweede, net voor John Heemskerk die beslag legde op de derde plaats overall.
Hoewel we het na afloop natuurlijk alleen maar hadden over mijn mooie prestaties moet ik ook die van Nico Reus even vermelden. Nico had vandaag de tweary op hole vier (inclusief birdie) en haalde daarmee op die ene hole evenveel punten als vorige week over de hele wedstrijd (vier). Da’s golf!