Op zaterdag 11 mei vond de tweede Matchplaykoppelwedstrijd van het seizoen plaats.
Deze dag vielen Jan Schrekker en Richard Bovenkerk met maar liefst 25 punten in de prijzen. Maurice van Blub Media had weer gezorgd voor prachtige eerste prijzen en ook de doosjes ballen voor de neary’s vielen goed in de smaak. De neary op hole twee werd geslagen door Francisca Bark en de neary op hole 5 door Nico Reus.

Met 18 koppels vol goede moed de baan in en genietend van dit leuke spel was er weer veel tijd en ruimte voor plezier en gezelligheid, maar toch zijn er ook enkele aandachtspunten te noemen om mee te nemen naar de volgende wedstrijd op 8 juni.
De factor ’tijd’ werd door sommige koppels wel erg ruim genomen, waardoor er tussen enkele flights wel 2 of 3 holes leeg bleven. Voor de achteropkomende flights betekende dat veel wachten en vermindering van het spelplezier, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
De laatste flight was gestart om 13.20 uur, maar kwam door al het oponthoud pas tegen 18.45 uur binnen. Dat is bijna 5.30 uur! Laten we allemaal zorgen dat we tijdens de volgende wedstrijden de vaart en de aansluiting en daarmee het spelplezier er in houden door:
-niet meer dan 1 hole tussen flights te laten vallen, dus lekker vlot door de baan gaan en dan bijvoorbeeld maar even niet gaan vissen of zoeken naar ballen.
-eerder de hole te geven wanneer je toch niet meer kunt winnen, je hoeft dan niet nog allemaal apart uit te holen
-de vlag op de green er maar één keer uit en weer in doen per flight

We hopen dat we op 8 juni weer met een mooi, even aantal koppels kunnen starten aan de derde Matchplaykoppelwedstrijd.
We hopen ook dat alle koppels bovenstaande ter harte willen nemen, zodat het spelletje nóg leuker wordt dan het al is!
Nine, namens de wedstrijdleiding.