De populairste wedstrijd van de komende maanden is weer van start: Blub Koppel Match Play

Voor het eerst liet de zon zich uitbundig zien en de wind was matig, dus wat kon er misgaan vandaag NIETS.

Om 10.30 melden 68 deelnemers, 34 koppels in totaal 17 flights die zich hadden ingeschreven bij de wedstijdtafel. Petje af voor de nieuwe wedstrijdleiding Mirjam, Peter en Jan. Zoveel deelnemers en dan nog rekening houdend met vroeg, blijven eten en gebruik van de buggy, ga er maar aan staan.

De flights waren op handicap ingedeeld en waren als het goed is gewaagd aan elkaar.

Voor het eerst werd er Greensome gespeelt, dit om wat meer snelheid te krijgen in de wedstrijd. Volgens ons is dit aardig gelukt. We hebben weinig moeten wachten in de baan. Als we even moesten wachten was het op de korte holes, op de lange holes was dit alweer snel opgelost.

Wij liepen met Fons en Peter, de eerste ronde liep als een zonnetje. De heren van geel, en Marian van rood. We hadden een strijdplan afgesproken, daarbij kwam soms wel even denkwerk aan te pas. Voor ons is dat geen probleem we zijn al 35 jaar een team.

Het broodje kaas of kroket met een drankje in de serre werd goed ontvangen. Vol goede moed gingen we verder met de 2e negen holes. Fons en Peter begonnen goed met de winst op hole 10. Op hole 13 maakte wij een fout om 2 x in het water te slaan dus deze hole was voor de heren.

Gezellig keuvelend met elkaar hebben we de 18 holes uitgelopen.

Teruggekomen in de serre gingen de eerste deelnemers alweer naar huis. Tussen de eerste start van 10.30 uur en laatste start 12.38 uur, zit 2 uur en 8 minuten. Dus maak je kans op een prijs is het een lange zit voor de spelers in de eerste flights om de gewonnen balletjes in ontvangst te nemen.

Na de prijsuitreiking die omstreeks 18:00 uur plaatsvond stond er een heerlijk Indisch buffet klaar met nasi, 2 soorten kip, patat en salade etc.

De uitslag 1e  Jan en Marian de Vries 26 punten, 2e Ruud en Nine Baron 26 punten, en 3e Dirk Loos en Karel Visser 25 punten.

Tip van de wedstrijdleiding. Als je gebruik maak van een buggy meldt dit aan de wedstrijdleiding, deze wel zelf reserveren bij de baan. Graag ook duidelijk aangeven van welke t-box je wilt spelen.

Mar(jan) de Vries