width=Je hebt – om maar een paar beroemde sportbekers te noemen – een Europa Cup, een Davis Cup en een Ryder Cup. Maar er is natuurlijk maar één Spierdijk Cup. U weet wel, de serie wedstrijden waarin wordt betwist wie de beste strokeplay-golfer van golfclub ‘De Koggen’ is. De eerste wedstrijd in de reeks van vier werd betwist op 18 april; de tweede vindt doorgang op zondag 29 augustus.
Er wordt begonnen om 10.00 uur en alle deelnemers lopen 18 holes. Om het geheugen nog even op te frissen: fier aan kop gaat vooralsnog Frank Braas met 67 slagen, op de voet gevolgd door Riny van de Water – die van die hole-in-one – met 68. Anneke Bier en Ria Duijn, staan op een met Jan Hogervorst gedeelde derde plaats en zijn daarmee de beste dames.

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 augustus in het clubhuis, telefoon 0229-561050 of via e-mail andretessel@hotmail.com Let op: ook leden die niet aan de eerste wedstrijd hebben meegedaan, kunnen nog kampioen worden. Het gaat uiteindelijk namelijk om de beste drie resultaten in dus een serie van vier die wordt vervolgd op 17 oktober en 12 december. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en de wedstrijdleiding is in de onvolprezen handen van André Tessel en Ad v.d. Kruijs.