width=’t Kan nog net, maar haast is geboden. Aanstaande zaterdag, 10 april, sluit de inschrijving voor de eerste van een reeks wedstrijden die door het leven gaat als ‘The Four Seasons’. ’t Is dat Tiger Woods in Augusta moet aantreden anders had hij ongetwijfeld hier zijn come back willen maken.

Want kom, wie wil de Spierdijk Cup, want daar gaat het allemaal om, niet winnen. Voor wie het nog niet wist: ‘The Four Seasons’ is het toernooi (verspreid over het hele seizoen) om de clubtitel strokeplay over 18 holes.

Alle leden kunnen aan alle wedstrijden meedoen, maar slechts de beste drie resultaten tellen mee. Met andere woorden: een volkomen verpatst rondje in de eerste van de serie (op 18 april, aanvang 10.00 uur) hoeft bepaald nog geen uitschakeling te betekenen. En een dijk van een score geen titel. Wat het allemaal wel zo spannend maakt. Wie alsnog wil meedoen: snel inschrijven dus. Dat kan bij Barbara Wasch (secretaris@golfclubdekoggen.nl), maar dat kan natuurlijk ook in het clubhuis.

Wedstrijdleiding op zondag 18 april (een aanbeveling op zich): Alie Borst en Ruud Dol.