Rob en BobHet duo Bob en Rob (Gerritsen en Dobbelsteen) is winnaar geworden van de eerste Blub Media matchplay koppel wedstrijd van het jaar (pfff, dat is er uit). Je zou denken dat de heren al jaren meedoen, maar vandaag was echt de eerste keer. En dan zo huishouden, met 25 – 11 het niet misselijke koppel Klaas Jan Ruder en Johan Kramer de bietenbrug op sturen is vakwerk. Rob is al weken in goede vorm maar Bob was vandaag degene die het koppel Klaas Jan en Johan vakkundig de nek omdraaide. Net op het moment dat Klaas Jan en Johan dachten terug te kunnen komen in de wedstrijd legde Bob even achteloos een birdie op het matje (game, set en match!). Het is dat Rob vandaag nog moest koken en een verjaardagsfeest bij de buren heeft, anders had hij er vast een kostelijk stukje over geschreven.
Maar niet alleen Bob en Rob waren goed in vorm, het duo Jaap van het Kaar en Leo Spieker deed het ook voortreffelijk met 24 punten, net als Fake en Hermine de Jonge en ondergetekende samen met Jan Grooteman (23 punten). Eigenlijk zou ik mij zelf niet moeten noemen, Jan haalde bijna alle punten binnen. Maar ja, van de andere kant, daarvoor had ik hem ook wel ingehuurd (Jan deed gewoon wat hij moest doen).
Verder pakte Maurice Jong de neary op hole 5 en Jan Grooteman de tweary op hole 2 (of was het toch Franciska?)
En nu nog even terugkomen op de titel. Je zou denken dat de heren van den Dobbelsteen en Gerritsen het stralend middelpunt van de dag zouden zijn, maar jammer genoeg moeten zij die eer toch laten aan Peter Buis. Peter is vorig weekend door keukenprinses en buurvrouw Carolien voor € 20,- in het nieuw gestoken en zag er gelijk tien jaar jonger uit, een plaatje!

Tot slot nog even een mededeling voor Mirjam en Johan. Ik heb ‘m gekocht hoor.

Guus