De weersverwachtingen afgelopen dinsdag voor de Bakkerij Pater dames wico waren niet al te best, harde wind, veel regen en koud. We werden flink misleid, ja het was koud, er stond een windje maar geen regendruppel gezien.
De opkomst was minder: 9 dames was het al vakantie of misschien de Kerststress?
Samen met Coby en Jennifer ging ik de baan in. De bal van Jennifer had een stranddag, bijna in elke bunker die we tegen kwamen moest ie het zand ff voelen. We kregen bijna medelijden met Jennifer. Zelf was ik lekker op dreef, de nieuwe driver en fairway 5 krijg ik steeds meer onder controle. Af en toe nog wel een uitschieter naar links of rechts, maar dat is golf. Op hole 8 sloeg ik een zeer lastig liggende bal aan de slootkant die zodanig in de prut lag, dat we hem niet meer konden terugvinden na deze slag. Mocht je een Pinnacle rush een groene streep en stippen denk aan mij.
De uitslag; Coby had voor de prijzen gewinkeld bij de Fair, Bake for Life.  Leuke prijzen in de kerstsfeer. Eerste werd ik jawel Marian met 16 punten, een gedeelde tweede prijs voor Loes en Els met 12 punten.  Volgens het systeem was Loes net iets beter. Wij  gingen met een kerstster en leuke lichtjes richting huis.
De tweary op hole 2 en 5  namen Els en Coby voor hun rekening.

Marian de Vries