sponsorcontractDat kleine voorvallen tot grote gebeurtenissen kunnen leiden werd vandaag weer eens bevestigd. Op de foto hiernaast zien we Joyce Bakker van de sponsorcommissie een overeenkomst tekenen met Tim Wemmers van Golf Only. Op de achtergrond zien we een glunderende Bob Gerritsen, de initiatiefnemer van deze mooie deal. Vorig jaar was hij op zoek naar een setje tees en die schijnen  zo speciaal te zijn dat ze die alleen bij Golf Only verkopen. Bob naar Cruquius en daar aangekomen trok hij gelijk de stoute schoenen aan en vroeg hen of zij zijn clubje “de Koggen” niet wilden sponsoren met wat leuke prijsjes. Van het een komt het ander en zo zijn ze volgend jaar sponsor van een aantal speciale wedstrijden.

Op de foto zien we verder een lege doos van de banketstaaf die Joyce had gekocht bij bakker van de Berg in de Nieuwstraat (volgens haar de beste bakker van Hoorn). Ik vond het zeer smakelijk maar vraag mij af of Bob daar ook zo over denkt. Op de voorgrond zien we namelijk nog een stukje banketstaaf van Bob liggen, het was wel het kontje, misschien dat dat de reden is. Verder zien we nog een aantal koffiekopjes maar als het aan Joyce had gelegen waren dat champagne glazen geweest. We hebben toch wat te vieren!

Tijdens de koffie vertelde Haarlemmer Tim dat hij nog een oom in Hoorn heeft wonen en jullie raden het natuurlijk al, natuurlijk kent Joyce die man. Oh die woont in dat appartement met dat mooie uitzicht over het Ijsselmeer.