Net als Erik heb ik beloofd een stukje te schrijven op de site van Golfclub De Koggen.

De min of meer verplichte speech is naar mijn mening een traditie die we per direct kunnen afschaffen of je moet echt iets te vertellen hebben. Nou dat had ik dus niet, vandaar deze belofte.

Totaal 18 deelnemers…..ik kan me tijden herinneren van 30 of meer! Het weer was zondag prima, de baan ligt er super bij en de horeca staat in de startblokken als je je ronde gespeeld hebt. Waarom zijn er zoveel leden die afhaken bij wedstrijden waar de wedstrijdcommissie elke weer de handenvol aan heeft? Deze vrijwilligers doen het voor ons, de leden van de club! Tuurlijk, iedereen kan weleens niet, of heeft een keer geen zin. Maar ik begrijp het niet als ik voor of na een wedstrijd leden de baan in zie gaan. Het is toch leuk voor jezelf, de andere deelnemers en de organisatie dat mee te doen aan een wedstrijdje? Of zie ik dat verkeerd? Het stimuleert het clubgevoel en de betrokkenheid. Hiervoor ben je lid van een club geworden lijkt me. Je gaat ook niet op de kaartclub om thuis roem te maken toch? Kortom, KOM OP NOU……kom uit die luie stoel vandaan, of maai je gras een andere keer, en doe weer gezellig mee aan de wedstrijden en hole 19. Hopelijk hebben we net als bij de herenmiddag dan weer snel meer dan 30 deelnemers bij de weekend – en woensdagavond wedstrijden.

Groeten Karel Visser