Zondag de finale van de Spierdijk Cup gespeeld.

We gingen met  13 man de baan in.
Het was een stormachtige dag maar de temperatuur was prima.
Ik ( Marion ) was ingedeeld met de winnaars flight : Jos v.d. Werf-Sam Sneek en Jaap v.h. Kaar.
Het was in ieder geval een prettige flight waarbij we getracht hebben een mooie score op de kaart te zetten. Dat lukte niet helemaal dus gaven we de wind maar de schuld.
Jos maakte een prachtige birdy op hole negen . Bij mij begon het steeds meer te kraken omdat ik de dag ervoor 46 holes gelopen had voor het prachtige goede doel Bake For Live. ( een aanrader om ook eens mee te doen)

Bake For Life

Maar goed ik moest mijn titel verdedigen dus ik probeerde het zo goed mogelijk af te ronden.
Sam en Jaap konden niet de sterren van hemel slaan zodat alleen Jos me op de huid zat.
Jos maakte een paar foutjes zodat ik uiteindelijk de beker omhoog kon houden.
De Finale wedstrijd werd gewonnen door Cees Siekerman ( gaat ook nog een stukje tekst schrijven heeft hij beloofd)
Achter de wedstrijd aan was ook nog een wedstrijd georganiseerd om met een leuk koppel te gaan barbecueën.  Deze wedstrijd won Adri Spieker die meteen beloofde om de dinsdagochtend mee te gaan doen. Helemaal super !

Met een koppel van 22 man nog gezellig gebarbecued wat een hele mooie afsluiting betekende en zeker voor het herhaling vatbaar.
Een gelukkige winnares die de wedstrijdleiding en haar flightgenoten bedankt.
Marion Vlaar