Hoewel er vandaag een record aantal dames aan de wedstrijd meedeed moeten we het toch vooral over de heren hebben. Sorry Nine (neary op hole 2)  en  Henny (tweede plek).
Er kwamen vandaag heel wat heren in aanmerking voor de titel “speler van de dag”, maar gelukkig vorm ik een eenmansjury wat het kiezen een stuk eenvoudiger maakt.
Karel Visser is het dan ook niet geworden, hoe stoer ik het ook vind dat hij van de week op de site zette dat hij nog wel wat ruimte in zijn vogelkooi heeft en gelijk als enige een birdie slaat (hole zes, dokken Sam).
Ook Jan Schrekker (die van de klaverjas drive op 14 december) deed een goede poging maar greep net als Karel naast de titel. Het is knap zoals Jan zich van zijn vrouwelijke kant durft te tonen door van rood te spelen. Daarnaast is het natuurlijk verbluffend dat hij ondanks het inleveren van heel wat slagen toch met 19 punten de baan af stapt (derde plaats).
Ook winnaar Johan Kramer grijpt naast de felbegeerde titel. Johan deed eigenlijk te veel zijn best om ook de prijs van speler van de dag mee naar huis te mogen nemen. Zo maakte hij na de wedstrijd de schoenen van vrouwlief Mirjam schoon en vertelde hij tijdens zijn overwinningsspeech dat hij wel blij was met de massale opkomst van de vrouwen!
Sam Sneek kwam in aanmerking voor de titel omdat hij mij op daadkrachtige wijze wist te overtuigen dat hij zich verre houdt van  de louche praktijken in de makelaarswereld (even wat handgeld om boven aan de lijst te komen en waar komen anders die birdies vandaan?).
Ook Sam werd het niet want eigenlijk torende er vandaag één speler met kop en schouders boven de rest uit. Ariën Ruiter kocht vorige week zaterdag op de kerk- en jeugdveiling van Spierdijk vier toegangskaarten voor het tuinfeest van Spierdijk met daaraan verbonden een avondje gratis drinken. Een gave actie die hem spontaan een aantal nieuwe vrienden opleverde en de titel van speler van de dag.