klaverjassenDoordat er lekker snel gespeeld werd op de keez tafels konden zij 5! spellen spelen. Ik hoop dat we in de toekomst het op 5 kunnen houden! Wel zo leuk dacht ik. Bij de keezers is er op dit moment 1 groet heerseres! Dat is Ria Bresser. Tot op heden heeft ze 9 spellen gespeeld en ALLE NEGEN gewonnen! Ze staat fier bovenaan met 220 punten gevolgd door een sterke achtervolger John Smit met 191 punten. Zegt nog niets want aan het eind van de competitie tellen de beste 4 uitslagen.

Bij de klaverjassers bijna hetzelfde beeld. Daar is Jaap Voorneveld de grote koploper met 10.429 punten gevolgd door een sterke 2e Ans Groot met 9.491. Bijna 1000 punten minder. Maar ook daar hetzelfde verhaaltje betreffende de beste 4 uitslagen. Kan alle kanten op. Tevens was Jaap met zijn Hennie dezelfde dag geslaagd voor hun theorie examen! Gefeliciteerd!. Op mijn oproep om zelf wat prijsjes mee te nemen werden door diverse spelers gevolg aan gegeven. DANK daarvoor. Uiteraard gaat het niet alleen om de prijzen maar het is wel leuk als je door je prestatie extra beloond wordt!.

Volgende keer dus op 20 Maart. Inschrijven kan op dezelfde manier, bij de balie of mijn nummer 0653227583. Let wel de inschrijvingen stoppen op 20-3 om 12.00 uur! Dit is om de tafels compleet te maken!

Tot de 20e
Jan Schrekker