Ik heb al aan heel wat wedstrijden meegedaan maar vandaag was het de eerste keer dat ik alleen met dames in een flight zat. Ik weet niet of de meeste mannen daar nu geweldig blij mee zijn of juist helemaal niet, maar voor mij was het een mooie gelegenheid om te kijken of de dames over andere dingen praten dan de mannen.
“Je moet een Miele nemen, die wast echt veel beter”, of
“Nee joh, spruitjes stinken niet als je die niet langer laat koken dan vijf minuten”.
Helemaal fout, ze hebben het over auto’s! Niet te geloven maar ze kunnen uren praten over auto’s (vooral dan over de deux chevaux en de mini). Ik heb eigenlijk heel weinig met auto’s, maar ik moest er ook aan geloven. Ze wilden precies weten wat mijn eerste auto was en met het antwoord een ford namen ze geen genoegen.
Maar wat voor type was het dan!!!
Ja, en zo wordt je wereldbeeld op zijn kop gezet door een rondje golf.
Werd er ook nog gegolfd, natuurlijk maar het weer was duidelijk in het voordeel van de ‘single’ handicappers. Zo pakte Trudy de derde, Erik de tweede en Jos de eerste plaats. Jos maakt de laatste weken toch wel werk van de wintercompetitie en komt tot ontsteltenis van Frank aardig in de buurt van de prijzen.
Ook Horst pakte nog aardig uit, niet met zijn punten (15) maar wel met de opmerking dat Joyce dubbel contributie moet betalen omdat ze zoveel slagen nodig heeft. Benieuwd of hij volgende week nog durft te komen.

Guus