Winnaars 201525 oktober was het zover, de laatste wedstrijd van het golfseizoen 2015 stond op het programma. Met 60 man de baan in om een italian scramble te gaan spelen, natuurlijk een hele leuke spelvorm voor alle spelers, omdat je samen een goede score neer gaat zetten, dus ja, je mag wel eens een missertje maken. De wedstrijdleiding had een mooie oplossing bedacht voor het aantal mensen door het bouwen van een extra hole vanaf de teebox vanaf wit 3 naar het braakliggende veldje achter hole 2. Alles liep opvallend genoeg lekker door en we waren dan ook netjes op tijd binnen met alle teams.

Bij binnenkomst werden de consumpties uitgedeeld en konden we starten met onze welverdiende borrel. Want na een heel seizoen ben je wel eens toe aan een biertje. Daarna volgde de prijsuitreiking van de wedstrijd, waarbij mijn team 3de was geworden, mijn team en ik naar voren voor een leuke prijs (stormparaplu, wel zo handig op Spierdijk) Dit was overigens niet de laatste keer dat ik naar voren mocht komen die dag :-)

Na de uitreiking ben ik snel naar huis gegaan om mijn vrouw te halen, daardoor heb ik alleen de festiviteiten rond de jeugdcommissie gemist. Dat is natuurlijk niet netjes als jeugdcoach, maar ja mijn vrouw blijft toch nog belangrijker dan golf:-)

Weer terug in het clubhuis genoten van een heerlijk Italiaans buffet en natuurlijk een paar wijntjes, waarna we overgingen tot de prijsuitreiking van het afgelopen seizoen. Natuurlijk had ik mijn vrouw wel eens verteld dat ik wel bezig was met een aardig seizoen golf, waarop ik dan te horen kreeg ja dat moet wel, want je bent altijd aan het golfen. Vanavond kon ze dan ook echt zien wat de resultaten zijn van zo een diepte investering.

De volgende titels mocht ik in de wacht slepen:
-2de in de maandbeker competitie (fles wijn)
-Matchplay winnaar bij de heren (wisseltrofee en een trofee voor altijd)
-Zaterdagcompetitie 18 holes winnaar (trofee)
-Birdie kampioen (trofee)

Kortom een beter jaar dan vorig jaar, maar je moet pieken in het juiste jaar. Ik heb gewacht totdat de borden in de gang hingen met de winnaars erop:-)
Helaas heb ik niet meer scherp wie alle andere winnaars ook alweer waren dus ga ook niemand opnoemen voor het geval ik iemand vergeet, Al met al allemaal terechte winnaars. Na de uitreiking heerlijke live muziek om de avond dansend af te sluiten. Het was een mooie afsluit dag met alles erop en er aan. Bedankt voor het organiseren en verder iedereen bedankt voor het organiseren van de wedstrijden en natuurlijk alle mensen waarmee ik heb gespeeld afgelopen jaar. Verder hoop ik dat de opkomst tijdens de 18-holes wedstrijden volgend jaar een stuk groter is dan het afgelopen jaar om zo een mooie competitie met elkaar aan te gaan.

Veel speelplezier toegewenst
Maurice Jong