width=Glaasje op, laat je rijden. Iedereen van ons kent waarschijnlijk wel de carnavalshit uit 1966, maar weinigen zullen weten dat dit nummer geschreven is door Joost den Draaier.
Een ieder van ons gaat er op zijn eigen manier mee om.
Jeroen Bakker is zo verstandig de auto te laten staan en met de fiets naar de golfbaan te komen. Wel jammer dat hij de parkeerplaats van de maand april heeft gewonnen, nu moet hij zijn fiets toch wat verder weg zetten.
Erik Bark en Richard Bovenkerk hadden vorige week een leuke truc bedacht om dat gedoe van maximaal twee glazen te omzeilen. Zij bestelden geen glas wijn, maar gingen gelijk aan de fles. Blijkbaar was dat toch niet zo goed bevallen, Erik hield het vandaag bij een spaatje rood en Richard bij een biertje.
Jan Schrekker was zo verstandig om zich te laten rijden door Richard. Hij had alle reden om na afloop flink de beest uit te hangen, met 37 stablefordjes mag dat wel. Een hele knappe prestatie te meer daar de flight van Jan heel veel last had van extreme weersomstandigheden en Jan zelf ook nog last had van een gigantische bloedblaar. Gelukkig deed een kusje en een pleister van flightgenote Simone Visser wonderen. Vreemd dat er op elke hole een nieuwe pleister op moest, maar laat dat maar aan Jan over. Gelukkig liet Simone zich niet te veel afleiden door de strapatsen van Jan en kwam ze ook met 37 punten binnen. Door een iets betere tweede negen ging de overwinning naar haar en bleef Jan op de tweede plaats steken. De derde prijs ging naar Fake de Jonge (35 punten) en zo ging iedereen uit die flight met een prijs naar huis.
Alle andere prijzen gingen naar Marion Vlaar. Marion was nog wat vermoeid van de uitwisseling met Spaarnwoude van gisteren, maar heel slim wist zij dat ze eigenlijk maar op twee holes hoefde te presteren om toch in de prijzen te vallen. Op hole 4 had ze dan ook de tweary (met birdie bovendien) en op hole 5 de neary. Wat een klasbak.

Guus