Ik liep vandaag met Cees Duijn, Aart Koning en Willem Stoop in een flight en zowel Cees als Willem hadden precies evenveel punten als het aantal Sint Maarten klanten van afgelopen maandag bij hen aan de deur (12 om 11). Gelukkig was dat mij bij niet het geval want anders had ik met nul punten het clubhuis moeten betreden. Ik weet nog dat toen ik net in Avenhorn kwam wonen, ik een flinke portie marsjes, twixjes, snickers, etc had ingeslagen. Om 17 uur stond alles naast de deur klaar maar om 20 uur kon ik alles weer opruimen. Nog wekenlang heb ik zelf mijn snoep moeten opeten.
Terwijl we het aan tafel over Sint Maarten hadden vertelde een lid (we zullen maar geen namen noemen) dat hij dat eigenlijk wel klaar was met dat hele Sint Maarten gedoe en dat hij voor de gemakkelijke weg heeft gekozen. Op bijgaande foto kun je zien hoe hij het dit jaar het aangepakt.
Het was vandaag vrij koud op de baan en het lijkt er op dat Herman van der Wal daar erg veel last van had en Jaap van het Kaar juist helemaal niet. Jaap stapte met een mooie 19 punten van de baan en werd de terechte winnaar, net voor Siem Laan (18 punten) en Fake de Jonge (17 punten).
De bijzondere verrichtingen gingen vandaag naar Jos van der Werf en Johan Venekamp, zij het dat Johan zijn prijs niet in ontvangst kon nemen omdat hij al vertrokken was. Dat zal Jos van der Werf natuurlijk niet overkomen, maar die moet vanavond dat ook al weer een potje biljarten in het clubhuis.
Verder was het mooi om te zien dat Tom Bleijendaal de prijsuitreiking weer deed en dat we na afloop lekker een beetje konden opwarmen aan een portie friet.

Guus