title=Vrijdag 26 april was Almeerderhout 5 de tegenstander van ons senioren team. In de ochtend gestart met de 4bbb wedstrijden, na een heftige strijd met zowel de tegenstander, het weer en voor sommige van ons de vele bomen eindigde de ochtend in een gelijke stand.

Alsof hij het van te voren aangevoeld had., Bij de lunch kregen we gezelschap van onze mental coach André Tessel vanuit een waterdichte buggy en later langs de baan heeft hij ons met woord en daad ondersteund. Namens alle team leden bedankt dat je er weer bij was.

Ton Hertog moest zich ondanks de morele steun van André op de 13 hole gewonnen geven en verloor zijn partij met 7 en nog 5 te gaan. Henk Kroeke heeft het volgens eigen zeggen nog slechter gedaan. De overige teamleden wisten allen hun partij te winnen waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 11-7 gewonnen werd. We zijn nu een goede tweede in de poel. Een mooi uitgangspunt voor de wedstrijd van volgende week tegen de nummer een.

Teskt met dank aan Ton Hertog