Vanwege een kapotte schouder missen we Jan S. (hoezo Jantje Beton) al maanden en op een dag als vandaag merken we dat vooral. Mocht Jan er bij zijn geweest dan had hij ons vast en zeker een leuke secretaresse mop verteld. Om dat gemis wat te verzachten drukken we er maar eentje af.

Een getrouwde man heeft een verhouding met zijn secretaresse. Op een dag konden ze geen weerstand meer bieden aan hun verlangens en ze reden naar haar huis en bedreven de hele middag gepassioneerd de liefde. Uitgeput vielen ze in slaap en werden pas om 20.00 uur wakker. Terwijl de man zijn kleren aantrok, zei de vrouw dat hij zijn schoenen door het gras en de blubber achter haar huis moest halen. De man begreep er weliswaar niets van maar deed wat ze zei. Thuisgekomen, vroeg zijn vrouw: “Waar ben jij de hele dag geweest?” “Lieveling,” antwoordde hij “ik kan niet tegen jou liegen. Ik heb een verhouding met mijn secretaresse en we hebben de hele middag seks gehad.” Zijn vrouw keek naar zijn schoenen en zei: “Leugenaar, je bent weer gaan golfen.”

In de golfwereld zou je het werk van een secretaresse kunnen  vergelijken met die van een caddie (personal assistant). Bij de finale van de matchplay competitie heb ik weleens een caddie in de baan gezien en ik neem aan dat we die bij de herenmiddag ook wel mogen gebruiken, maar zeker ben ik er niet van (hoe zit dat wedstrijdleiding?). Op de Masters zag ik afgelopen weekend de caddies in een overall lopen; de meesten van ons hebben die waarschijnlijk niet, maar kunnen er vast wel eentje lenen van Kees D.

En nu we het toch over Kees D. hebben, hij is wel de man in vorm. Vandaag liep hij een rondje van 19 punten en dat deed niemand hem na. Het dichtst in de buurt kwam Nico K. met een score van 18 punten, terwijl Jan van S. met 17 punten ook zeer verdienstelijk zijn rondje volbracht.
Volgens OGS waren er vandaag geen birdies, die dooie meeuw op hole 5 is blijkbaar door een eerdere flight getroffen.

Guus

p.s. Jan is fanatiek aan het revalideren en hopelijk zien we hem binnenkort weer op de baan.