width=De ouder-kindwedstrijd! Nu al een ‘traditional’. Waarvoor zich zondag 19 juni ondanks de slechte weersverwachtingen bijna dertig leden en niet-leden meldden.

Daarbij – constateerde wedstrijdleider Ruud Dol tijdens de weer bar gezellige nazit – iets minder jongeren dan vorige keren, maar daardoor uiteraard des temeer senioren. Die ook al dankzij het verrassend goede weer goedgeluimd maar met het mes tussen de tanden de negen holes rondden. Cadeautjes werden er niet weggegeven. Als iemand dat soms dacht.

Dat schoonmoeders goud waard kunnen zijn, merkte Ronald Groot. Toen hem na afloop van de wedstrijd werd gevraagd hoe het was gegaan, trok hij een heel zuinig mondje. Dus kan het niet anders of zijn schoonmoeder – Ria Duijn – moet hem er doorheen hebben gesleept. Met een bijna onvoorstelbare score van 29 stablefordpunten werd het tweetal dik en vet winnaar. Mirjam Kramer met haar zoon Jesper (26 stablefordpunten) en Rob en (zoon) Martijn van den Dobbelsteen (24 stablefordpunten) konden van dat aantal slechts dromen. Wat niet wil zeggen dat ze niet uitermate content waren met hun respectievelijk tweede en derde plek.

Ze lieten overigens wel weten meteen in training te gaan voor volgend jaar. Net als de andere deelnemers.

width=