Voor de verstokte golfers zijn de kerstdagen natuurlijk een verzoeking, hoe kunnen zij hun energie kwijt als de baan twee dagen gesloten is? Dit jaar is het bovendien wel erg zuur dat het zowaar twee regenloze dagen schijnen te worden, dat hebben we al maanden niet meer meegemaakt.
Met twee dagen golf heb je opeens een zee van tijd en moet je op zoek naar andere bezigheden. Ik zou natuurlijk het spelregelboekje nog een keer door kunnen lezen, maar dat is zo ongeveer het saaiste wat jij je kunt voorstellen.
Nu het weer wat beter lijkt te worden leek het mij wel wat om mijn golfkarretje eens schoon te maken. Ik weet niet hoe jullie het doen maar het is nog best lastig als je op een appartement op de eerste verdieping woont zoals ik. Ik zou ‘m natuurlijk in de keuken bij de spoelbak kunnen schoonmaken maar dan zou ik na afloop de keuken waarschijnlijk op zijn beurt moeten schoonmaken. De beste optie leek mij om maar samen onder de douche te stappen en dat heb ik vanmorgen maar ook gedaan. Het was een beetje krap zo met z’n tweetjes maar we zijn er beiden een stuk van opgeknapt. Ik wilde eerst nog een selfie plaatsen van ons tweetjes maar mijn armen zijn niet zo lang dat we er samen in zijn geheel op pasten (alleen het karretje met mijn onderlijf is niet zo netjes). Jullie moet het dan ook maar doen met alleen een foto van mijn geliefde karretje.
De scherpe kijker ziet trouwens nog bekend flesje badschuim staan, een gewonnen prijs bij de zaterdagcompetitie.

Guus