Trudi rondje 79De 2e maandbeker wedstrijd werd afgelopen zaterdag 24 mei gehouden op golfbaan Spierdijk. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een goede ronde, een goed onderhouden course, een beetje wind, veel zon, en hele gezellige flight genoten, Stan en Marion.

Als derde flight gingen we gedreven van start, want ja die eigen parkeerplaats lonkte. Al snel vielen de pars, een mega afslag op hole 3 die mij de longest drive opleverde, en na 9 holes kwam ik door met  21 stableford punten. Voor mijn gevoel zat er nog wel iets meer in, mede omdat ik toch wat “foutjes” onderweg gemaakt had, dus vol goede moed op naar de 2e  negen.

Ook dit ging voorspoedig, alles lukte en ik kon de fouten beperken. Met als toetje toe een prachtige birdie op hole 17!. De eindstand resulteerde in 11 pars, 1 birdie, 4 bogies en 2 double bogies. Het besef kwam pas later dat dit mijn beste ronde ooit was, een rondje 79, 7 slagen boven de baan. Hoe makkelijk lijkt ’t spelletje dan he?

Met 44 stableford punten een 1e plaats en gezakt naar een prachtige handicap van 10.7!. Wel een beetje zuur voor Mirjam Kramer die ook een fantastische ronde liep en met 40 stableford punten binnenkwam. Sorry Mirjam!

Trots werd ik geëerd door de wedstrijdleiding en ging ik met prachtige prijzen naar huis.

Wedstrijdleiding: Menno, Marion en Peter bedankt voor de goede organisatie. Sponsoren bedankt voor de leuke prijzen:

AGRI TEAM sponsort  “de eigen parkeerplaats” , een mooie beker als aandenken van Vakgarage Vlaar, en een half uur gratis training van Timo van de Geest, en de birdie van Sam Sneek makelaardij.

Al met al een bijzonder mooie dag en leef ik nog steeds een beetje in een overwinningsroes.

Op naar de volgende maandbeker wedstrijd op zaterdag 21 juni a.s.! Hopelijk is er weer net zo’n grote opkomst!

Sportieve groet, Trudi