Rommelarij: gerotzooi/onweer/gerommel

Het is 5 juni en 1e Pinksterdag.
Het eerste katerkind is uit bed en komt haar verhaal even doen. Vannacht had ze nog even wat mensen mee. Ze liet de honden nog even lekker buiten. De buren zullen genoten hebben van dit nachtelijk concert.
Maar goed, vanmiddag is kermis Ursem het decor. We wachten het maar weer af. Ze rotzooien maar raak.

Volgens de weermeesters krijgen we vandaag vanuit het zuiden wat onweer, het gerommel zal zo wel beginnen.

De baan: Wat ligt het er geweldig mooi bij. De fairways verdienen wat mij betreft een dikke 10. De greens zijn daarentegen zeer onbetrouwbaar…. Of ligt dit aan mij😤.
De score viel gisteren wat tegen ten opzichte van de omstandigheden, ik was hiermee gelukkig niet de enige.
Ik sprak een jongedame van net iets boven de 40. Een prachtige bos blonde krullen. Schitterende kleding. Zij droeg een onderlaag van wit met groene detaillerende elementen. Zelfs het capje was suitable met haar outfit. Als altijd is zij een rijke verschijning op ons mooie thuiscircuit. Een dikke pluim! Zij houdt niet van gerommel!

Rommel: Ik kan niet anders zeggen dan dat we als gebruikers van de baan een verantwoording dragen. Deze verantwoording behelst meerdere aspecten.

De snelheid in het spel houden is daar 1 van. Traag spel is een flinke irritatie voor velen.

Respect voor de wedstrijdleiding. Men doet er als vrijwilliger alles aan om iedere keer maar weer een wedstrijd klaar te zetten.

Respect voor alle commissies die in hun vrije tijd hun ziel en zaligheid ten tonele spreiden om onze leden te voorzien van alles wat nodig is om al die verschillende competities te laten draaien.

De horeca is natuurlijk ook zo’n instituut. Wat een meesterlijk team en wat jammer dat het zo moeilijk is om nieuwe aanwas binnen te halen. Corona is een lelijke spelbreker geweest voor de horeca in het algemeen. Zijn er geen leden die zelf horeca-ervaring hebben en hier graag wat tijd aan zouden willen besteden? Denk er eens over na. Lekker tussen de mensen met schatten van collega’s! Respect!

Rommel in de baan. Volgens mij gaat het prima met het schoonhouden van de baan. Ik zie eigenlijk bijna nooit rommel rondzwerven. Hier en daar misschien een peuk en wellicht een keer een stukje papier of plastic, maar over het algemeen doen we het zeer naar behoren. Zelfs in de sloten vind je niets. Er is nu zelfs een schildpad gesignaleerd in de sloot bij de green van hole 4. Dit moet toch betekenen dat we goed bezig zijn. Een beloning van de natuur aan het gezamenlijk beleid. Of zou het komen door de ballenvissers, die de doorstroommogelijkheid voor het water boven de doorstroming in de baan stellen?

Rommel lekker verder en geniet met volle teugen van al wat mooi is!

Dirk