27 graden gaf de temperatuur nog aan om 18.00 uur s ‘avonds. Het rokje kon dus voor het eerst aan dit jaar want dit beloofde een heerlijke avond te worden.
Volgens sommige was dit mijn tactiek om mijn flightgenoten uit te schakelen maar gelukkig was dat bij Cees van de B. en Karel V. niet het geval.
Karel heeft zichzelf al een tijdje geleden uitgeschakeld heb ik het idee maar kom op Karel, hou vol! We kennen het allemaal wanneer het een tijdje niet zo lekker loopt met je golfspel, maar ik heb je ook echt een paar fantastische ballen zien slaan.
Je komt echt wel weer uit dat golfdal, en anders is dammen ook een leuke sport…
Cees daarentegen, oftewel, Steady Eddy, stoort zich aan niemand, loopt zijn eigen tempootje en sprokkelt zo zijn puntjes bij elkaar.
Respect hoor Cees. Je hebt mij in vertrouwen je leeftijd verteld, die ik hier niet zal noemen, maar ik teken ervoor om nog zo te kunnen spelen op die leeftijd!
Na afloop viel het mij op dat Jos, onze wedstrijdleider, alleen aanwezig was om Arien privé les te geven in het uitreiken van de prijzen. Wat hem overigens zeer goed af ging.
Of is het voor Jos een goed excuus om een biertje te drinken en uitgebreid te douchen??
Al met al een heerlijke ronde, zonder wind, zonder birdies en eagles maar 22 punten bleek genoeg te zijn om als eerste te eindigen.

P.S. De aankomende 3 weken ben ik even op “trainingskamp” in Florida dus Reindert, Arien en Jos grijp je kans en zet ‘m op!!!

Trudi