Het verschil tussen de donderdag- en zaterdagcompetitie blijft toch opmerkelijk. Op donderdag zit iedereen met smart op de prijsuitreiking te wachten en direct daarop is bijna iedereen vertrokken (uitzonderingen als Cees Duijn, Cor Vreeker en Hein Dekker natuurlijk daar gelaten). Op de zaterdag is het heel anders. Voor de prijsuitreiking vertrekken er een paar omdat ze zoals bijvoorbeeld Karel Visser thuis verplichtingen hebben (Simone heeft last van haar voet en dus moest Karel de visite van hapjes en drankjes voorzien), maar de meeste spelers blijven zelfs tot ruim na de prijsuitreiking lekker zitten. Het is zelfs zo dat sommige leden op hun schreden terugkeren. Ariën Ruiter zat al ergens op de A7 richting Zaandam toen hij een telefoontje van Jos van der Werf kreeg om te vernemen dat wij hem en de bordjes voor de bijzondere verrichtingen wel heel erg misten (sportief kwam Ariën gelijk terug). Hetzelfde overkwam Aart Koning, ook hij werd onderweg gebeld, niet omdat hij ook wat meegenomen had maar juist omdat hij iets vergeten was. Het telefoontje van Marian de Vries hoorde hij niet (die ging over in het clubhuis), maar blijkbaar heeft hij halverwege de terugreis toch ontdekt dat hij zijn telefoontje miste, want net toen ik vertrok scheurde Aart het parkeerterrein weer op.
Aart was natuurlijk superblij met de terugkeer van Ariën, want zo was er toch nog het bewijs dat hij de tweary op hole 5 geslagen had. Ook Jan Grooteman was zeer in zijn nopjes met de comeback van Ariën, bijna had hij twee uur voor niets zitten wachten op zijn tweary (en birdie) op hole 2.
Voor de dagprijzen kwamen de heren niet in aanmerking. Eerste werd John Kern met 20 punten en dat is zeer knap als je weet dat John zijn eerste vier ballen allemaal te water sloeg. Op hole 1 geen punten, op hole 2 één punt, maar daarna vooral veel driepunters! Tweede werd good old Piet van den Dulk met ook 20 punten en de derde prijs ging naar naamgenoot (niet van Piet maar van mij) Guus Wilcke (19 punten).

Guus