Op alweer de laatste 3 april van het jaar ging de Comfortable woensdagavond competitie van start. Jammer genoeg zonder top favoriet Jan Grooteman, want Jan was door zijn rug gegaan bij het plaatsen van een wc-bril (met een dag of drie/vier staat hij er weer naar eigen zeggen). Dirk Loos profiteerde het beste van zijn afwezigheid, met een score van 17 stableford punten trok hij aan het langste eind. Tweede werd Peter Buis met 16 punten en derde werd ondergetekende met 15 punten. Dat Peter nog 16 punten haalde is heel knap, de laatste holes liep hij in de stromende regen (met zelfs hier en daar een flits).
Dat Dirk en ik in de prijzen vielen laat trouwens mooi zien dat het niet altijd doodstil hoeft te zijn om tot goede prestaties te komen. Flightgenoot Rene Giling wilde wel eens kijken of hij onder begeleiding van een stemmig muziekje (in zijn geval Andre Hazes) niet wat meer uit zijn spel kon halen. Niet dus, halverwege hole 3 werd de radio maar weer uitgezet. Rene was er duidelijk mee aan, maar misschien moet hij het gewoon eens met andere muziek proberen. Als iemand een goede suggestie heeft voor Rene…..
De bijzonder verrichting was vandaag voor Horst Lammers (tweary op hole 2). Dat was eigenlijk niet zijn bijzonderste verrichting, die deed hij namelijk na afloop in het clubhuis. Hij bestelde een broodje kroket maar bij het opeten haalde hij zijn kroket van het brood en at hij alleen de kroket op (God heeft vreemde kostgangers op deze wereld gezet).

Guus