Op 12 oktober heb ik als winnaar van de bruto score Reus & Bark Spierdijk Cup meegedaan met de landelijke finale dag strokeplay aan het QL Glenmorangie Champions Trophy 2019.
Op de golfbaan “De Eindhovense “ speelde deze dag de kampioenen van de bruto strokeplay van de diverse golfverenigingen uit Nederland.
Deze mogelijkheid werd mij aangeboden namens het bestuur van de golfvereniging “de Koggen”
Een mooie ervaring om op zo’n dag onderdeel uit de maken van een groep golfers die strijden op deze mooie golfbaan om de Champions Trophy 2019.
Helaas was ik deze dag niet in goeden doen door een opgelopen rugblessure, omdat ik het weekend ervoor zo stom was geweest om een rondje Markermeer te gaan fietsen bij veel regen en koude omstandigheden.
Frank Braas heeft aangegeven dat het bestuur voor het komend jaar doorgaat met het uitzenden van een vertegenwoordiger aan dit kampioenschap. Ik wil het bestuur bedanken dat ik heb mogen deelnemen aan deze wedstrijd en hoop dan ook dat komend jaar meer golfers van de vereniging mee gaan strijden om deze plek bij Reus & Bark Spierdijk Cup 2020.

Erik B.