Het was vandaag een beetje een vreemde dag, voor het eerst dat ik tijdens de herenmiddag publiek op de baan zag. Op hole 5 werden we luidkeels aangemoedigd door twee Engelse dames die daar lekker zaten te lunchen. Die dames hadden duidelijk meer verstand van het weer dan al die mannen die gewoonlijk op de donderdag meedoen. Vanwege het verwachtte slechte weer waren er maar 15 heren verschenen en dat terwijl het ‘s middags gewoon droog was. De dames zaten zelfs lekker in het zonnetje aan een kopje koffie (tenminste ik neem aan dat het koffie was, het kwam uit een thermosfles) en een broodje.
De dames maakten er een uitgebreide lunch van maar toen Cees Siekerman met wat flauwe scheikunde grappen begon (A neutron walks into a bar. He asks the bartender, “How much for a beer?” The bartender offers him a warm smile and says, “For you, no charge“) vonden ze het toch tijd om hun rondje Wogmeer af te maken.
Je zou denken dat Cees wat aangeslagen zou zijn, maar integendeel, het gaf hem op de een of andere manier zoveel inspiratie dat hij met maar liefst 17 punten het clubhuis binnenkwam, meer dan voldoende voor de eerste plaats. Tweede werd vandaag Hein Dekker (15 punten) en derde werd Johan Verberne (ook 15 punten). Hein verdiende naast zijn biertjes ook nog een doos balletjes voor zijn thirdy op hole 1, terwijl de thirdy op hole 9 gewonnen werd door Ton Hertog.

Guus