Wat een heerlijke dag was het vandaag om te golfen en dat was te merken ook, wat een uitslagen! Als je 18 stablefordpunten hebt, sta je nog maar in het midden.

Vorige week waren er wat problemen met Golf Genius en konden we de uitslagen niet invoeren, dus dan vandaag maar dubbele prijzen.
Wat er ook nog steeds in de prijzenkast boven stond, waren de prijzen van de zomercompetitie van vorig jaar. Alle winnaars waren aanwezig vandaag en hebben we gedacht die gaan we ook maar uitreiken.

Wij kunnen niet zo creatief schrijven als Guus, maar we doen een poging:
Vorige week was verrassend, het ging tussen Ria B en Henny S wie de winnaar was van de dag, allebei twintig punten! Wat een goede score, na het invoeren van de punten kwam Ria B er toch als winnaar uit en bleek 21 punten te hebben. Als derde was het Jennifer W. die na een prachtig gespeelde ronde met 18 punten langskwam.

Deze week is er nog beter gespeeld, Hermine J ging met de eer strijken met maar liefst 21 punten, zij sloeg een birdy op hole 8 en ontving dat prachtige vogeltje van onze sponsor Sam Sneek Makelaardij.  Hanny S speelde ook uitstekend, als haar flightgenoten (Ria B en Coby B) hebben we haar bewonderd en aangemoedigd en haar handicap gaat zeker omlaag. Henny S zat wederom in de prijzen en haar golfspel gaat sterk vooruit.

En dan aan het eind van dit prijzenfestival de prijzen van de zomercompetitie. Hoe ze het allemaal bereikt hebben weten we niet meer maar onderstaand de uitslag:
Bij de 18 holes was de winnaar Els T. onze beste dames speler en ondanks haar lage handicap, heeft ze iedere week wel een goede score. De tweede plaats was voor Marjo H. Deze prijs hebben we vorige week meegegeven aan John H. en Marjo was zeer content met haar prijs.
De derde prijs was voor Coby B.  die zelf verrast was dat ze deze prijs mocht ontvangen.

Bij de negen holes was wederom de eerste prijs voor Els T. Wim moet alweer een nieuwe prijzenkast gaan timmeren. De tweede plaats was voor Loes W. zeker verdiend! en op de derde plaats Hermine J. die kon al haar prijzen van vandaag bijna niet dragen.  
En natuurlijk bedanken we onze sponsor Alkmaar Kozijnen voor alle prijzen.

Het was weer een geslaagde en gezellige ochtend, zijn we volgende week ook weer allemaal van de partij?

Ria B en Coby B