golferEindelijk na 5 jaar en 4000 euro achter de wagen,  aan die golfleraren,  weer eens een wedstrijd gewonnen.
Ik heb de slag gevonden, of toch niet.
Vandaag (13-01)eens zonder denken de baan in zoals armen gestrekt, hoofd stil, rechter knie stil, backswing, heup inzetten, doordraaien, swing afmaken, gek van dat denken, pijn in me schedel.
De baan in met Richard en Hennie leuke flight probeerde mij natuurlijk uit de concentratie te halen.
Richard sloeg een draw of een fade schitterend!!! ik moest wel de hele baan over om zijn ballen te zoeken, hahaha.
En Hennie begon ijzersterk maar kon de concentratie niet vasthouden, wat ook niet meevalt in deze tijd en een natte baan, waar toch goed op te spelen is, met plaatsen van de bal.
Ik hoor dat we zelf sponsoren moeten  zoeken voor de prijzen, een hele opgave natuurlijk, ik hoop dan ook op mooie prijzen dan kunnen ze die gelijk bezorgen bij de Familie Johnson in Hoorn ?
Mensen een mooi golfjaar en de vrijwilligers van de club alvast bedanken voor jullie goede inzet.
Je moet toch maar je vrije tijd aan de kant schuiven voor ons golfers. Top!
Allen veel trainen, ik wil namelijk wel een beetje tegenstand krijgen dit jaar, hahaha.
Oh ja, lekker flesje wijn gewonnen, en George Vlaar eeuwig tweede natuurlijk , troostprijs!! Een licht groene handdoekje voor aan zijn tas, dat jij je eigen niet schaamt met dat doekje hahaha

Groet Horst Johnson (Driving range sponsor)